palla...

Orkar seriöst inte med syskon de ska alltid klaga om allting. Det klagar på att man inte gör något och sen när man gör det, så klagar de på det. Hur fan ska det egentligen ha det? Sen när man försöker vara snäll och hjälpsam så är de ju inte det tillbaka, då har man ju jävligt stor lust att hjälpa dem och då klagar de på att man är sur. Har seriöst ingen vidare större lust att prata eller ens träffa min syrra... .__.


Underbart med cykel!

Oj, glömde att berätta igår när vi var på Ikea passerade vi en cykel affär, då gick vi in och kolla eftersom min cykel blev stulen av nån idiot i sommar: Läs tidigare inlägg.. Klicka här!

Aja, vi kollade runt efter en sådan cykel jag ville ha (Svart damcykel) Plötsligt så såg vi en inte så jättedyr och ganska okej cykel.. Så vi köpte den! Det känns helt underbart att få veta att jag kommer ha en cykel nu i sommar.
Först trodde jag aldrig att mina föräldrar skulle köpa en ny eftersom min förra blev snodd och jag bara hade använd den i drygt 2-3 Månader.  Men vi har iallafall köpt den och kommer vi att hämta någon gång nästa vecka. Men tänk att vi åkte till Ikea för att köpa möbler och sen så helt random köpte vi mig en cykel för 5000kr. Awesome!

Min dag sög...

Halloj, nu har sportlovet vart ett tag... Vill inte att det ska ta slut. Men idag så var jag, mamma och pappa i Ikea för att kolla efter några saker till vårat nya hus.. Jag hittade inget speciellt :/ Efter det så åkte jag och träna, det gick sämst. Sen så har jag inte pluggat ett skit på hela lovet så det känns inte bra alls. Ska nog börja göra det imorgon -.-

There is a "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend


Flyttat!

Hej! Har inte skrivit på ett bra tag nu... jag kanske inte har berättat men vi har flyttat :) även om det bara är 200 meter från där vi bodde förut ^^ Just nu bor vi typ bland flyttkartonger. Det är lite drygt. Men jag ska nog röja och fixa så snart som det går, vi ska även åka till ikea och köpa nödvändigheter som skrivbord och garderob. Ska även tapetsera om, det blir nog i sommar!

RSS 2.0