29/11 - 2012

Fick gå istället för att cykla imorse, så kom försent... Äckel snö, jag orkar inte gå till skolan, asså snö är ju mysigt men inte just nu, kan den inte komma runt jul? Dessutom har jag blivit mulad fyra gånger idag, jag orkar inte. Bara försvinn... Imorgon börjar jag tolv, har bara en matte lektion, det är fett skönt!

Bilden är på Julia och Vendela från sommaren 2011

Som Aleks brukar säga

Halli hallå...
 
Har inget att blogga om men jag har inte bloggat på ett bra tag, så bloggar ändå.
Vart i skolan, egentligen skulle jag till Karl idag på lan, och sen så frågade Sanna om jag ville följa med på någon julshow, men tillsist frågade pappa om jag ville gå på bio.. Och så hade min mamma också damp på mig för att jag spelat lol för mycket... Så det fick bli bio!

14/11 - 2012

Idag var en dag jag verkligen ville få överstökad... Haft engelska och svenska redovisning och det är sååå skönt att det är över. Jag har också gått och blivit förkyld, vilket är extremt drygt nu med det här dåliga vädret... Kallt och äckligt. Och imorgon ska jag till tandläkarn... Blääää

Jag bjuder på den här, hihi jag tycker också du är söt ellen :$ :$ :$
and no it's not my mössa... It's karls

yeeeea

Helgen lite snabbt nurå, jag var med Elin i fredags. Lördags åkte jag till Stockholm på morgonen, hjälpte pappa ute i trädgården på eftermiddagen och på kvällen träffades vi alla tjejer, käka ute och hade myskväll bara med film och massa godis. 

Eller när någon gör illa sig..


2/11 - 2012

Arosfortet med retards

1/11 - 2012

Shopping i Västerås med Sanna!

RSS 2.0