2012 - Compilation


NYÅR 2013

SUPERTAGGAD, kommer få umgås med mina närmsta kompisar, först åka till Torun i deras nya lägenhet på middag, sen vidare och så får man ju inte glöma torget vi tolvslaget!
Fick bli den här klänningen som jag köpte från Nelly för 349:-

Västerås 30/12 - 2012

Elin kom hem från Småland igår så jag har vart med henne i Västerås hela dagen och kollat runt lite i butikerna. De som fick följa med hem var...

Erikslund

Var med mamma, pappa och Paulina i Erikslund idag, fick hem lite kläder och spel! Sen vid åtta åkte jag och tränade och nu sitter jag och kollar på film.
Jag är grym på att bränna julpengarna...

25/12 - 2012

Den 25:e har vi alltid någon jättestor middagsbjudning hos oss med mamma och pappas vänner. Men som tur var kom Sofia och räddade mig, under kvällen kollade på Victoria's secret fashion show och dog lite... DÖSNYGGA VERKLIGEN.

Julafton ❤

Bara det gamla vanliga, umgås med släkten, kolla Kalle Anka, äta julbord, träffa jultomten, öppna klappar och film. Här är lite bilder från min jul...

Jorden går under? Naaa

Så här kände jag...

21/12 – 2012

Tillbringade första dagen på jullovet med att vara med Sanna och sen åka och fira Emil som fyllde år, sen vid åtta åkte jag och ett gäng till Västerås för att bowla, inte det smartaste jag gjort, fick fick gå 2,3 km mitt i ingenstans dit och sen tillbaka… Men då har man ju fått motion för hela lovet!

20/12 – 2012 - Sista dagen innan jullovet

Idag hade vi små tävlingar på teknik, efter gick jag och några till Wickmans och käka sen gick vi till stan och då passade  jag på att köpa de flesta julklapparna, jag är typ sämst på sånt, kör alltid på sista minuten. Sen är jag inte ens klar…


19/12 - 2012

Hade mini-jul med tjejerna hemma hos Ellen

med julklappsbyte och massa julmys ♥


JULSHOW!

I lördags hade konståkningsklubben julshow med Michael Jackson tema.
Vi åkte till Dirty Diana.

Sen på söndagmorgon tränade jag med T1.
Nu har jag också anmält mig till lägret som kommer tränas med F1.

14/12 - 2012

Tjejkväll för att fira Rebecka, sen drog jag och Bob till Lukas och chillade galet.

12/12 - 2012

Åkte med pappa och mamma till Ikea idag, de skulle köpa dekorationer så då passade jag på att gå till Erikslund brevid och köpa mig ett par skor, det är egentligen inte vinterskor men det fick bli dem. Kände mig trött på att gå i mina vinterconverse och uggs. De gick på 349 :-


Sen måste jag också lägga upp en bild på 12-12-12, för jag är hipster...
#yolo #swag #hipster

GJORT KLART SKRIFTLIGA I MATTE NATIONELLA!

3 Delar - Gick inte bra alls, men det är iaf över... #YOLOHIPSTERSWAG

Första pulkaåkningen vintern 2012

Var i skolan, till Elin, till Pilotbacken, till donken och ner till Lukas...Sen när jag kom hem så var jag utelåst också, så fick gå hem till Elin igen, vaddå trött? 

För er som inte vet snöar det..

Äckelväder, det tar en halvtimme för mig att gå till skolan och snöplogarna sköter ju inte direkt sitt jobb... Aja vi två tiden så ställde de in alla lektioner på grund av snön och alla som åker buss imorgon kommer inte, men stackarna som bor i stan måste gå, hata livet just nu.
This picture is lånad från Alice       

RSS 2.0