Motorgården idag då...

Halloj!
Idag har jag vart med lilla kusinen på någon sak på motorgården! Allting var dessutom gratis :) Man fick testa att sitta en polisbil, militärbil m.m. gräva med grävskopa och ansiktsmålningar, ballonger... Maten var också gratis: Dricka, hamburgare/ korv och glass, fast köerna var hur långa som helst... Men man kan säga att jag hade det ganska tråkigt där eftersom allt är för småbarn, så satt mest bara och lyssnade på musik.
Ha det bra ;)

Dagen

Hej, ett snabbt inlägg idag! Har precis kommit hem från skolan :D Dagen har vart kort men det är skönt! De senaste skoldagarna har gått väldigt bra faktiskt! Hoppas på det i fortsättningen... På grund av skolan kommer jag inte blogg lite mycket eftersom jag kommer lägga ner den mesta tiden på skolarbete :) Men en uppdatering då och då skadar inte.

Ha det bra ;)

Första "riktiga"

Hej!
Idag kan man säga att det var den första "riktiga" skoldagen! Hann inte skriva ett inlägg igår har haft fullt upp med hemstudieuppgifterna!
Juste... Jag har haft utvecklingssamtal med min nya basgruppsledare Johan. JAG HATAR UTVECKLINGSSAMTAL! Jag försöker göra mitt bästa men mamma kräver ju mer än bara det. Bilr så svårt för mig eftersom det är hon som sätter upp mina mål. Aja, ska ge järnet denna termin!!
Ha det bra ;)

I got this from Taiwan!<3

Hejsan!
Syrran kom ju hem från Tawian för ett tag sen! Jag har inte hunnit lägga upp bilderna men nu så ^^ När hon kom hem så fick jag några saker som hon köpte i Taiwan nämligen: 

Två Hello Kitty block, tre söta sudd och två pennor!
Två Hello Kitty nagelklistermärken, en mobil klistermärke och två andra nagelklistermärken!


Nyckelringar: Stor jordgubbe, stor gräddpankaka och en stor dount!


Två tofsar med rosetter!
Hello Kitty tvål!


Två Naruto figurer (Nyckelringar)

En stooor klocka och blåa smileys hörlurar!
Massa Hello Kitty pennor, Hello Kitty häftaparat, Hello Kitty stift och Hello Kitty block!

Hello Kitty klistermärken och grattis klistermärken!


Hello Kitty flaska, Hello kitty spegel och Dior läppglans!

Lollipop örhängen, körsbärs örhängen och vanliga glas örhängen!


Hello Kitty mapp och kanin klistermärken!


Hello Kitty klocka!


Körsbärslåda att vika!


Skor!


Skor! (Ballerina)

Hello Kitty handduk!

Femplagg!


TACK SYRRAN!!! :D Du betyder!


Skolan idag

Halloj! Första dagen i skolan idag. Något som jag både har sett fram emot och inte ^^ Dagen var lite jobbig med schemat och att vakna så tidigt. Kul att träffa alla (Det enda jag vill egentligen) Men värst av allt var att jag vaknade 8... OPS, fick lite bråttom eftersom jag brukar cykla med Emma... Aja, ha iallafall. Under dagen fick vi mycket hemstudieuppgifter som vi kommer att jobba med under - tors, fre och mån! (Vi är lediga då eftersom de nya sexorna ska få se sig omkring).

Ha det bra! ;)

Titta vad jag hitta!

Hello!
Har precis kommit hem från Felicia, lite tidigt kanske men hon skulle på dop. Mamma hade bett mig köpa tandkräm på vägen hem eftersom de var slut hemma (Ligger en ICA-butik ganska nära). Och det var då det hände!! När jag gick in i butiken passerade jag godishyllan och såg...

HELLO KITTY PEZ!  Jag älskade det när jag var liten, både godiset och Hello kitty och jag kunde verkligen inte låta bli att köpa den... Ett måste till mig! :)

SÅ: TAADAA!
Ha det bra som jag med Hello kitty ;)

Slagg hos Felicia inatt!

Halloj! Slaggar hos Felicia inatt! :D Det kommer bli jättekul.. Idag så grillade jag hos Patrik och Anna, och då kom värsta getingattacken och då gick vi in ^^ Är inte så förtjust i getingar! Men just nu sitter jag och Felicia i soffan och kollar på tv... Bilder kommer senare imorgon!

Ha det bra ;)

Mycket pengar?

Halloj! :)
Just nu sitter jag barnvakt åt Emma som ligger och sover... Och för det får jag 40kr/ timme. Det är inte så mycket med det är bättre än ingenting antar jag? Den här sommaren har jag faktiskt tjänat mycket pengar!

SOM:
Sitta barnvakt 40kr/ timme, tvätta fönster 30kr/ fönster och städa 100kr/ dammsuga och moppa tre våningar ^^ Inte illa!
Ha det bra ;)

Första inlägget på hela dagen

Halloj!
Har inte skrivit ett enda inlägg än idag :O Har vart lite upptagen, har just ätit middag (Tacos). Är det bara jag eller har någon märkt att det faktiskt är fredag den trettonde idag? Men har inte haft särskilt otur idag som tur är! :D Hoppas dagen fortsätter lika bra, för nu blir det fredagsmys med Chuck!
Ha det bra! ;)

Familjen idag då!

Hejhej!
Pappa kom hem igår kväll :) Har inte träffat han på länge nu! Så vi har vi precis ätit lunch på stan...
Juste, Paulina kommer hem idag från hennes semester i Tawian, hon har vart där nästan hela sommarlovet så det kommer bli kul att träffa henne. Vi kommer hämta henne på flygplatsen lite senare. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och är barnvakt till Emma.

Just nu lyssar jag på detta: njuuut! :D
AirplanesBoB ftEminem and Hayley Williams Lyrics
Cheryl ColeFight For This Love

Ha det bra ;)

Stockholm dagboken: Fredagen 6/8

Idag så ska jag hem :( Vi spelade lite Wii på morgonen och sedan ville Salina att vi skulle äta lunch på Jensens. Men vi var hur slöa som helst och hade bestämt att  vi skulle mötas där 12.30 som sedan blev 13.30 ^^ Innan vi möttes så gick vi och köpte tågbiljetter hem...

 
Men när vi satt och skulle beställa så kom Sofia på att vi skulle möta Anny (Paulinas kompis). Hon skulle lämna några grejer som Paulina hade bett henne ta hem tidigare från Tawian (Syrran är fortfarande där). Då kollade jag på min mobil klocka: 14.46 och vi skulle mötas 14.45... Shiit, vi fick springa till tågstationen och då var hon inte där :O Så märkte vi att klockan bara var 14.35. Då beslöt jag och Sofia att går runt spotthålet på T-centralen. Vi gick 23 varv innan Anny kom... shit vad folk kolla xd
 
Min dag Fredagen 6/8-2010

Hittat

Idag tillbringades dagen med Felicia. Vi åt lunch på Wickmans och sen märkte jag att jag hade glömt mitt skolarbete hemma -.-
Så vi gick hem till mig eftersom Felicia inte hade någon cykel... Den var typ ute i Haga?
Efter det gick vi runt lite på stan :)  Hittade de här sakerna på skolshoppingen:

En mapp, stiftpennor, blyertspennor, sudd och gulligt block och klistermärken ^^

Lite allt möjligt!

Vi satte oss sen i biblioteket och pluggade... Det gick bra tills vi blev kakberoende :O
Vi satt och smed ondskefulla... Planer. Då råkade jag spilla varm choklad över mig... KLANTIGT? Haha, vi fick iallafall tag på sammanlagt 18 kakor x'd

Sen käkade vi hos mig och hoppade stutsmatta ett tag. Ha det bra ;)

Dagens schema

Hejsan hoppsan!!
Nu kommer bara ett snabbt inlägg mellan idag och Stockholm dagboken!
Snabbt schema på dagen som jag kastade ihop:
Ha det bra ;)

Stockholm dagboken: Torsdagen 5/8

Idag så vaknade vi ganska tidigt igen ^^ Vi fixade oss och sen åkte vi buss ett tag och då kom Sofia på att hon hade glömt.... Papperna som hon skulle ge hennes pappa hemma :O Vi åkte hem igen och sen åkte vi ner till Sofias pappas restaurang, vi åt lunch buffé där och jag fick låna hennes fasters tunnelbana/buss/båt kort.

Sedan tog vi båten över och när vi kom fram var det fullproppat med folk som skulle köpa biljetter :( Vi tog en kölapp: 518 och nummret var nu: 003! Så vi försökte fördriva tiden genom att ställa oss i godis kön... Men när vi kom från efter en halvtimme så ville vi inte köpa något längre ^^
Men sen köpte jag en godis-rem, Sofia en stor Slush och båda en godis-napp.
Så en rolig grej utan för Godis boden: Bröllopstårta i godis :D
Och då fick vi en lapp av en tjej som hade gett upp. Nr: 238! YAY! Fast det tog lång tid ändå... Så vi stod där i 45 min innan vi fick åk band och entré.

Äntligen?

När vi kom in så var det fullt med folk och hur högljutt som helst!! Det tog minst 45 att köpa till ALLT!!!
Och när vi ställer oss i kön på Insane så står vi där mer än en timme och när vi är framme som vågar inte Sofia åka den längre! Lite damp jag fick då  ^^
Vi åt fishandchips där och sen åkte vi hem vid 23 ungefär :D


Min dag Torsdagen 5/8-2010

Stockholm dagboken: Onsdagen 4/8

Idag så vaknade vi tidigt! Spelade lite Wii, åt frukost. Idag så hade jag och Sofia bestämt oss för att bada på äventyrsbadet (Erikdalsbadet) Men innan det så shoppade vi lite ^^ Jag köpte inte så mycket eftersom jag redan hade köpt så mycket i Enköping och alla klädesplagg var nästan lika... Men det är lika bra det! :D

High school jacka: Gina 249:-


Ny idrottströja: Intersport 60:-


T-shirt: Gina

Nessäser: lindex



Badade från klockan 17 till 20.30! Det var kul och jag lärde Sofia att dyka! :thumbup: Vi gjorde allt från rushkano till motion sim.

Snabb bild på Sofia ^^


Min dag Onsdag 4/8-2010

Pella idag :thumbup:

Idag så vaknade man tidigt och fixade några grejer, lite senare kom Pella och vi skulle baka dounets men det blev helt fel :O Den jäste aldrig så vi struntade i att baka, vi spelade guitar hero och hoppa på våran stutsmatta istället!
Annars var det kul, ha det bra ;)
P.S.
Onsdagen 4/8 i Stockholm kommer senare idag! Men ni får stå ut så länge ^^

Stockholm dagboken: Tisdagen 3/8

Idag åkte jag tåg vid två tiden till Stockholm! Skulle vara där från tisdag till torsdag hos Sofia!
När jag kom fram mötte jag de vid tågstationen och sen åt vi en sen lunch på Donken, efter det så åkte vi båt och kollade runt lite i Waxholmen. Men sen började det regna :( Vi åkte hem.


 
Middagen blev teppanyaki! (En av mina favoriter! Hur gott som helst!!)

 
Sen spelade jag och Sofia Wii och lite monopol till sent ^^ JAG VANN :D!

Min dag: Tisdagen 3/8-2010

Lite kort info!

Här är vad jag kommer skriva om!

I'm back!

Halloj allihopa, förlåt för den dåliga uppdateringen...
Har kommit hem från Stockholm idag! :( Känns lite tråkigt men jag överlever! Har haft det jättebra!

Dagarna som kommer nu kommer jag istället att skriva om dagarna i Stockholm eftersom jag inte skrev där... Så imorgon blir tisdag den 3/8 istället för lördag 7/8 och så vidare och vidare ^^ och bilder kommer såklart också!

Ha det underbart ;)

STOCKHOLM HÄR KOMMER JAG!!

Hej! 
Håller på att packa till Sofia ska jag ska vara hos några dagar i Stockholm :D Vi ska shoppa, bada och åka till Grönan! :thumbup: 
Vi kommer ha det underbart!! Längtar verkligen, så jag ska ta tåget lite senare och sen möts vi på tågstationen i Stockholm, vet inte om jag kommer ha tillgång till dator därborta annars skriver jag mer när jag kommer hem (Vet inte när, beror på ^^ kanske torsdag eller fredag)

När vi åkte färja tillsammans ^^ Och jag vet, najs min jag har :cool:

Emelie                    Sofia

Hoppas ni har det lika bra som vi kommer ha denna gång! ;) Vi ses snart igen...

Knepig dag!

Hejsan!
Har vart i ishallen och hämtat mina skridskor... Vaknade klockan 6.30 Och åkte dit vid 7. Men det var ingen där jag fick vänta till 7.45, när de sa till mig att de öppnade 7 via telefonen... Skit kallt ute!
Men tillslut så! YAY ^^



Efter det gick jag till Moster och där åt jag frukost + fixade Emils parkeringsplats med klistermärken ^^
Den blev rätt så bra :thumbup:
Nu måste jag gå och packa som jag skulle göra igår 
Ha det bra ;)

Hälla bilderna

Här är bilderna från igår ;) Njuuut!

Stutsmattor i en pyramid och ett hopptorn längst upp!
Emil i Blixten bilen
Hello Kitty avdelningen är ett måste!
Efterrätten på Ikea.. ^^ Strawberry Cheesecake
Ha det bra ;)

Trött....

Godmorgon? Klockan är ungefär 06.37 och jag är supertrött! :question: Ni kanske undrar varför jag är uppe så tidigt ^^ Men jag ska till Ishallen och fixa lite grejer! Måste gå nu för de öppnar 7 och jag måste ju packa och allt till Stockholm idag!
Ha det bra ;)

Hello Kitty?

Halloj! Sitter och kollar på tågtider ju nu... Imorgon drar jag till Stockholm och är det från tisdag till torsdag! Det kommer bli härligt kul!

Juste, idag så var jag i Hälla, vi kollade i toys''r''us. Det var najs! Köpte fyra stycken Hello Kitty mobilsmycke!

Sen så gick vi till Elgiganten och efter det blev det mat på Ikea!
Kul dag, men måste verkligen packa till imorgon...
Ha det bra ;)

Ingen Pella här..

Hej, idag skulle dagen tillbringas med Pella, men hon blev sjuk :( 

Aja, ska över till moster om ett tag och fixa lite grejer, sen så ska jag börja packa för imorgon! Det är så att jag älskar att packa... Jag vet det låter lite konstigt ^^ För det flesta brukar hata det.. Jag gillar att lägga i ordning allting, men jag hatar är att packa ner alla saker... Eller jag brukar bara preja ner allt i väskan då! ;)

Då brukar det se ut så här ^^


Ha det bra! ;)

RSS 2.0