Byter bloggadress till www.emeliewho.blogg.se

Ville bara berätta att jag har bytt blogg eftersom jag inte tycker om min bloggadress. Valde den adressen när jag var tolv typ så aa.. Men jag har faktiskt hunnit med 641 inlägg sen februari 2010.

Här är min nya: http://emeliewho.blogg.se/ kommer fortsätta precis som vanligt, inget speciellt egentligen, har även tagit över några inlägg och det ser precis likadant ut. Ses där!

Random


Slödag

Känner bara för att vara inne och slöa.. Ligga i sängen och kolla på serier och äta massor av godis. Haha, jag kommer nog tröttna rätt så fort eftersom jag vill göra saker hela tiden. Men vi får väl se hur länge det här håller.. Ååh vad jag älskar sommarlov. 

14/7 - 2013

Middagsmys med mina fina

13/7 - 2013

Har suttit hemma hos Sebbe från igår och kollat klart på säsong 4 av Breaking Bad och spelat lite. På kväll träffade jag två fina tjejer, vi åt middag och kolla på bio.. Senare drog jag och Torun till Lukas och kolla på mer film. Kul liv, sitter alltid och kollar på en skärm..
Ska du inte sitta lite längre fram då?

11/7 - 2013

Idag kom mina fina vänner över till mig och grillade.. Eftersom de flesta ska åka bort eller redan är utomlands så bestämde vi oss för att ha en lite avskedsmiddag. 

9/7 - 2013

Min dag började med att familjen åt lunch på stan. Egentligen skulle vi åkt och plockat jordgubbar men det blev inte av, sååå vi köpte jordgubbar istället... Just nu sitter jag och myser i solen medan jag inväntar kvällens gäster som ska komma över och grilla.

5/7 - 2013

Nu är jag fri från mitt sommarjobb... Ni anar inte hur skönt det är, när jag kom hem dansade jag typ runt i huset. Kommer kunna lägga mig sent och sova bort hela lovet. Den känslan.... Nej men kvällen dök det upp lite festligheter, Linda var med mig ett tag och sen drog vi vidare, känns som en bra start på mitt riktiga lov med härliga människor.

2/7 - 2013

Träffade mina absolut bästa tjejer idag efter jobbet. Ville bara säga att jag är väldigt glad som har er! Men det blev iaf pizza, snack och en hel del skratt, vilket verkligen behövdes..

RSS 2.0