Testat o klart !

Hej, dagen har vart riktigt lång! Det började med att jag testade basic-grund vid 8. (Test i konståkning: För att kunna klassificera åkarna och ge alla en möjlighet att tävla med åkare som är ungefär lika duktiga, genomgår åkarna tester)

Basic grundtest:
Jag tyckte själv att jag hade problem med bågarna men domarna tyckte de såg bra ut men de ville se om trevalsen ^^) Jag blev godkänd på testet. Pappa hade skjutsat mig till ishallen då på morgonen men sen åkte han direkt till Stockholm så jag fick gå hem. När jag kom hem la jag mig o sov... Sen vid 15 gick jag till ishallen och testade fri-grund.
Fri-grundtest:
Det blev jag godkänd på direkt! Så nu har jag både basic och fri grund (Y) Det drygaste var nog att jag testade tidigast och sen senast... Aja, det kostade 150/test, så 300 tillsammans. Jag är ganska nöjd :) Det var cirka 108 personer som testade. Mycket :O Aja, grattis till alla som klara !

Oj, har inte skrivit på ett bra tag!

Oj, har inte skrivit på ett bra tag!
Jag har vart så upptagen med både träningar och skolan. Just ni så har vi många kurser, inlämningsuppgifter och prao pågång... Och så ska jag ju testa i konståkning imorgon, det har blivit hårdträning för mig, 7 träningar denna vecka, gäsp :tired: Jag har ändå inte kommit så långt... Testet är imorgon så är grymt nervös :S
Aja, idag så hade jag två träningar så just nu sitter jag och myser med min sängen med laptopen. Ska nog gå och ta en kopp varmchoklad ^^)
Älskar den hjärtformade ögonlappen och den söta döskalle rosetten på Hello Kitty = ^-^=  Lite solbrun också!
Gammalbild...

Dagen o veckan lite då...

hejhej! Har haft lite låg uppdatering men iallafall så hade vi matte förnationella i torsdags, det gick sämst, vill inte prata om det... Idag var jag i stockholm där träffade jag några o sen käkade vi sushi när jag kom hem så flyttade vi flyttkartonger o fixade till vårt nya hus... Sen har jag mest tränat. Efter alla träningar har jag fått värsta stora skavsåret på hälen, det svider när jag landar alla hopp :( och jag som ska testa nästa vecka... Iallafall så fick jag reda på att jag ska ha morgonträning imorrn pågrund av testet x_x Jag är seriöst dötrött...
Zzz...

Dagen..

Hejhej! Hemstuidedag idag också då! Jag kommer nog börja plugga snart, har inte gjort det ännu x) Aja, annars händer inget speciellt idag det blir träning lite senare också, kanske skriver imorrn :)

Hemstuidedagar + Hälsodag + Utvecklingssamtal

Halloj, skolan har ju startat. Jag gick dit på tisdag och hade hemstudiedag onsdag & torsdag + Utvecklingssamtal på onsdag. Sen gick jag på fredag o hade hälsodag och nu har jag hemstuidedag idagen på måndag :O Aja, skönt iallafall! Jag har mest pluggat o så de senaste dagarna. Kanske skriver mer imorrn. (:

Alla från de andra skolorna ba, skit vad lyx o allt... Men läxorna vi får på hemstudiedagarna är dryyyga...

MIN BESTÄLLNINGAR HAR KOMMIT!

Hellu! Jag har beställt grejer från Tejias Skateshop och nu har vi fått ett medelande som säger att de har kommit! Underbart ^^) Jag beställde ett par skydd 100kr och en Spinner - Rotationsplatta 250kr!
Yay ! Sen såg jag att fracken var 86kr... Fettdyrt.. Aja, ska hämta ut dom snart, antagligen denna vecka!



Konståkningslägret

Hello! Har inte skrivit på ungefär en vecka och det har berott på att jag har vart på konståkningslägret som jag fick i julklapp, det har varat mellan 3-7 Januari.. (Fem dagar) Det var kul det var inte sova över eller nåt sånt bara vara där på dagen + Lunch där!


Aja, det har vart väldigt kul kan jag säga! Mitt första läger :)

RSS 2.0