Skäms inte över ditt utseende...

Gud skapade alla olika ingen ser likadan ut.


Skäms för din insida istället för den kan du kontrollera...

Jobbig dag...

För ett tag sen kom jag hem från skolan, blev lite tidigare än vanligt... Vi var uppe i Gånsta och skulle löpa 5km, 7,5 eller 1 mil. För min del blev det 5 km eftersom jag är förkyld. Sprang på 28 min + fick ett uppskrapat knä efter mitt knäskydd (y) efter så gick cyklade jag och Becka till idrottshuset och köpte glass, nu ligger jag typ halft död hemma i soffan...


Har blivit förkyld...

JAG SOM VAR SÅ TAGGAD FÖR ATT SPRINGA 1 MIL!

Fast allvarligt talat hade jag gärna velat det, men kanske mest för mitt betyg, det suger att vara förkyld, funderar på att ändå springa :s Känns inte bra, men kommer nog bli att jag springer tillslut. Jag tänker iallafall äta nu, ta en dusch och sen gå och lägga mig. Så får vi se hur det blir imorgon...

Bjuder på en gamal bild :)

Ska dra iväg på träningen :)

Ska snart åka ner till ishallen, får se om det blir någon träning för min del, dessutom så ska vi har löpning på onsdag så hoppas knät blir bättre.

Kort och snyggt!



Mitt första inlägg på: Saker jag vill ha kategorin! Kommer fler inom kort! Alla sådana inlägg kommer likna den här och klaga inte för att alla sånna här bilder kommer vara gjorda på paint precis som den här :)

Dagen lite kort...

Var i ishallen ett tag och sen åkte jag och hjälpte min moster med städningen och fick lite cash ;) De hade vi några gäster över från England som ska stanna till tisdag eller nåt, pinsamt att prata med de, vågar inte säga nåt alls...

I think of life as an open book...


The further you get into it, the more it begins to make sense.

Tre timmar i ishallen.

Godmorgon alla som är vakna! Snart ska jag ta och gå ner till ishallen och möta Wilma och Esmeralda, vi ska kolla på landslaget som ska åka friåkning mellan 12:00-15:00... Det är ganska roligt att de har kommit ner till lilla Enköping.
Bilden är inte så noga gjort men ni får leva med det, hoppas man får se Viktoria och Joshi nu då :)

Ersätter kategorin: Outfit of the day!

Hallå gott folk! Nu tycker jag det är dags att ta bort kategorin: Outfit of the day. Eftersom jag har "slutat" använda den och istället kommer jag ersätta den med en ny kategori nämligen: Saker jag vill ha! Mina outfit of the day inlägg kommer istället finnas där om ni nu skulle vara intresserade... Vilket jag inte tror ni är :$


Där kommer jag publicera saker som jag vill ha... Eller ja, det där kanske var ganska uppenbart... Aja, håll utkik efter något sånt här inlägg imorgon!

Middag nu...

Sallad (:

Stockholm

Idag har jag vart i Stockholm ett tag och träffat Sofia, har ju inte träffat henne under hela lovet pågrund av att jag vart i Taiwan och det var tidigare bestämmt att hon skulle åka med mig dit innan hennes mamma beslutade sig att hon skulle åka med familjen till Spanien istället... 

Du är underbara min vän ♥

Today

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om... Helt vanlig skoldag idag då, tappat bort mina nycklar, min jacka och min mobilladdare så har ingen mobil så länge. Tyypiskt mig :(


Så mitt liv...

Skridskor

Här kommer några bilder på mina nya skridskor som jag lova...





Suddigt men ni får leva med det... Här är iallafall mina gamla skridskor som jag sålde till Skridsko Johan fick 750 kr för dem men de var ju rätt slitna men mina nya gick på 5100 Kr, rätt nöjd :)

Haft lite dålig uppdatering...

Inget speciellt att skriva heller, har vart i skolan som vanligt och haft förnationella i svenska. Sen har jag mest bara fixat och grejat med mina nya skridskor.

Felicia här!

Hej, har just vart ute i Fagerskogen och gått en lång promenad med Felicia, ska snart börja laga lite tacos till middag :D Ha det bäst!


Cooling! 8)

Mobil bloggar - Stockholm

Just nu sitter jag och pappa i en bilkö tillbaka till lilla Enköping... Vi har iallafall vårt i Stockholm och hämtat mina nya skridskor, äntligen säger jag bara! Bilder kommer senare :)

Haft utvecklingssamtal...

Vaknade vid 9 på sen hemstudiedag för att gå till skolan... Eller ja, utvecklingssamtal, såg massor av 6:or och vad små det såg ut :D Fast det kändes lite som de trodde jag var en sexa också :$ Aja, nya läraren Sara, verkar vara helt okej. Sen åkte jag och mamma till Ica och handlade, men ikväll ska jag ut och träffa några fast jag egentligen borde plugga x)


Du vet precis vad jag menar...

In the end we only regret chances we             didnt take.
The relationships we were scared to have and the decisions we waited to long to make ...


Plugga, äta, plugga

Pluggat lite religion och jag märkte inte förens nu att det var så många frågor! Men nu har jag iallafall lagat mat och snart blir det väl mer plugg.


Kvällen...

Nu har båda tjejerna åkt hem... Tack för den mysiga kvällen, vi kollade på Red riding hood, vilket var otroligbra, förutom att jag visste vem som var vargen. För Mallan var ju såååå tvungen att berätta det på konståkningslägret ;) Sen så pratade vi hela morgonen, blev inte mycket sömn alls... Nu ska jag gå och plugga lite, har knappt gjort det alls, kanske dags nu?


gal1 snygg :$

Tjejerna här då :)

För ett tag sen kom Torun och Felicia över så vi gick och vi har just käkat pizza från Misto Uno och sen gått hem under spöregnet... Snart blir det nog mys och kanske någon film eller träffa några? :)

Ska plugga ett tag då

Vaknade precis, ska ta och plugga lite hemstudiedags uppgifter. Blir nog ingen träning för mig idag pågrund av mitt knäna, när pappa kommer hem kanske vi ska åka till Stockholm och hämta mina nya skridskor :)

Nyvaken... Klaga inte, tänk att jag går i 9:an nu också :o

Dagen lite kort...

Nu ska jag gå och lägga mig... Dagen har vart ganska okej, pluggade på biblan och fick lite gjort.



Sen skulle jag träna och det gick inge bra alls, mina knän är typ helt pajade sen lägret, så fort jag gick på isen så fick jag gå av, prata med tränarna och de skickade hem mig. Mamma och jag åkte till apoteket och köpte salva/gel och skumgummiplatta som de tipsade om. Btw ska jag hämta mina nya skridskor imorgon, pappa har jobbat så han har inte kunnat skjutsa mig...

Intressant va?


Plugga, plugga och lite mer plugga...

Tänkte plugga otroligt mycket idag så jag kan ta det lugnt resten av hemstudiedagarna. Planerna för dagen är iallafall att jag ska åka och möta upp Torun och Felicia för vid 10, sen ett tag senare dra till bibloteket och plugga med Johan och Ellen. Ikväll blir det träning? och sen träffa Emma? Oj så många frågetecken... Inte så noga men aja :)
Kommer faila ändå, bäst att inte plugga alls...

Första dagen i skolan avklarad nu.

Ja, då var det över... Inget speciellt hände, fick hemstudieuppgifter som vi ska arbeta med under torsdag, fredag och måndag. Efter skolan gick jag Felicia och Torun till hennes lägenhet och fixade lite alltmöjligt, käka middag på Wickmans och sen bara var i lägenheten.

Blev ont om sovplatser, men eftersom jag bor nära och äälskar min säng så drog jag hem vid elva till min skönasäng istället (a)

Snygga brudar! 2011

Sover hos Felicia

Vart med Felicia hela dagen och är än med henne. Sover hos henne inatt, skola imorgon... Inte taggad kan jag ju säga.  Idag har vi inte gjort nåt speciellt, vi har faktiskt spelat basket fast jag kunde inte springa så... Ja, det gick inte så bra :( 

Snart ska vi sova eftersom vi ska upp rätt tidigt imorgon. Puss!

Bild från 2009 Klaga inte...

Vart på stan med Felicia

Hej! Inte haft tid att blogga idag eftersom direkt när jag vaknade bestämde jag och Felicia att vi skulle ut och träffas på stan. Vi kollade runt och sen käkade vi sallad på Wickmans. Men nu sitter jag hos Felicia och pratar med Torun på skype om morgondagens planer. Jag köpte iallafall: 

Färghjuls concealer, täckstift, puderborste, vit kajal, mörkbrun kajal och cola läppbalsam.

Måste hämta cykeln...

Snart ska jag hämta min cykel som blev lämna hos Felicias mamma innan vi åkte till Torun... Annars måste jag typ gå till skolan som börjar på onsdag, damn!

@Toruns place med gänget :)

Igår så rodde vi med båten till en liten ö och hade de myys, sjöng lite random karaoke på Toruns altan och badat med flytvästar... seexigt ;) eller inte..

Snart ska jag över till Torun men först...

• Städa mitt rum

• Slänga i några grejer i väskan som jag behöver till kvällen

• Åka och köpa Cola eller chips som ska tas med?

• Säga hejdå till Paulina :/

• Åka och träffa Emma en snabbis

• Åka till Felicia för att sen åka

• MOOT TOURN! ♥

 

Måste bara bjuda er på denna vackra bild på Torun!

 


GODNATT PEOPLES!

Hejsan! Nu har jag äntligen kommit hem. Snart ska jag gå och lägga mig, egentligen hade jag planerat att Torun skulle sova hos mig imorgon men istället så ska nu jag åka till Torun och sova där eftersom hon ska ha någon tjejkväll... Kommer nog bli skoj det med :)

Jag älskar Emmas dator...

... så jag passar på att slänga in ett litet inlägg till!

Nu har iallafall William, Timotei dragit till deras fotbollsträning och Liam har dragit hem och Daniella, Sofie och Viktoria kommit över. Antar att vi snart ska hitta på något :)


Pizza med gänget :)

Vi skulle egentligen grilla men så pallade vi inte, men nu är iallafall Jag, William, Emil, Tilde, Timoti och Liam hos Emma och käkar pizza från mister uno på hennes uteplats. Myys!

Jadu?

Halloj, nu håller syrran på att packa för sin flytt till Lindköping imorgon. Själv ska jag snart gå och käka lunch och sen ska jag dra ut och träffa Emma.

Alone at home

Nu är jag helt ensam hemma, tråk :( Tillochmed mamma och Paulina åkte till Lindköping för att kolla på hennes nya lägenhet, de kommer nog inte tillbaka förens några timmar, pappa jobbar, men det är skönt :)

PajAs :)

Vaknade för ett tag sen, har inte gjort nåt speciellt, men klockan 3 på morgonen så fick vi för oss att baka paj, men vi hade inga hallon eller nåt vi gick ut i trädgården och hämta bär... Inte allls random. Och jag blev rätt förvånad att den blev så bra :o sen satt vi och kolla på film och käka paj. Myys!
Ingen bild på oss tyvärr, vi var så trötta och för snygga för kamran!
eller inte...

Tack för idag flickor! :D

Vaknade rätt tidigt, btw så började min nya mobil funka ''normalt'' idag, men de första jag ser när jag sätter på den: 7 missade samtal från Isabelle Holmqvist och 5 missade samtal från Rebecka Olausson (y) Tillslut fick jag tag på de och mötte upp dem kl.9:30 vid tågstationen, då stod typ alla lärare från vår skola där, det skulle tydligen till Norrköping, pinsamt! Tåget var försenat 30 min, men tillslut kom vi fram tog en 15 min lång promenad till Arosfortet där vi köpte 3 timmar, shit vad kul det var, går verkligen inte att beskriva!! Vi kom tillochmed två på toplistan med 765p. DET SPÖREGNA OCKSÅ! Vi valde den perfekta dagen, alla hade shorts och inget paraply...

Och ja, vi hette Ost... Helt normalt

Sen stack vi till ett cafe och käka mixsallad, lite som wickmans. Efter gick vi runt och flummade i galleriorna och sen tog vi tåget vid 16 hem. Grillning på kvällen med massor av folk. Mysigt! The perfect day ♥

 

Haha, var tvungen!

Arosfortet med Issa och Becka !

Godmorgon! Nyss vaknat, snart ska jag möta upp Issa och Becka vid tågstationen... Bör skynda mig eftersom tåget går 9:48. Vi hade iallafall planerat att åka dit och sen ha en rolig dag på Arosforet. Vi planerade att vi skulle åka till Arosfortet för cirka ett halvår sen, så vi är lite seega, men nu ska vi få det gjort!
Sen senare på kvällen blir det grillning. Verkligen taggad nurå! :D

It’s hard when you know what makes you happy,

but you can’t do anything to have it.

Jag och mina tänder...

Kom hem från tandläkaren för ett tag sen då. När jag var hos tandläkarn så sa de att jag hade som en liten glugg när jag biter ihop, och varför jag hade det? Tydligen för att jag sväljer konstigt? Låter lite sjukt jag vet... Fattar inte riktigt varför men... sen har jag bara suttit och kollat på film med Paulina, btw gjorde jag en milkshake.

Här är resultatet: det är passionsfrukt för de som undrar...



Tandläkaren snart...

Godmorgon alla bloggläsare eller vad man nu ska säga? Precis vaknat, vid tre ska jag till Tandläkarn, lite konstigt eftersom det är sommarlov, men aja... Får hoppas på det bästa nu :)

Ny header kanske?

Dags att skaffa ny header eller byta bilder och text på den? :O Den börjar kännas lite sisådär...

Skal till mobilen

Köpta i Taiwan ♥

MIN MOBIL HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!

Nu har min HTC Incredible S Black äntligen kommit hem till mig! Fick ett brev med posten att jag skulle hämta ut den på Ica Maxi, jag och pappa åkte och gjorde det direkt! Men gissa vad det första jag gjorde var?

Jo, jag tappa den i golvet, jag hade tydligen öppnat förpackningen åt fel håll... Så himla typiskt mig, jag som hade tänkt att jag skulle vara riktigt seriös och försiktig med en mobil för en gångs skull och så failar jag så innan jag ens har lagt den i handen för första gången... Jadu, vad ska man egentligen säga?

Paketet + Min gamla mobil...
Det var den där dumma svarta boxen jag lyckades öppna åt fel håll...

When I thought it couldn't get worse...

Mina skridskor har ännu inte kommit! Blir så sur, hade förväntat mig att kunna ha mina nya skridskor på lägret, han sa att de skulle bli klara på måndag så att vi kunde komma och hämta dem då, men nejnej! Typiskt, just nu är bästa tillfället att åka in dem oooch min dräkt är katastrof! Får inte tag i de tyger jag ska ha eftersom de flesta tygbutiker har sommarstängt och får inte tag på sömmerskan heller så det går inge vidare alls... Min HTC mobil har ÄNNU inte kommit. Har dessutom tappat bort mina nycklar, så kan inte lämna huset eller komma tillbaka in om ingen är hemma eller låsa upp min cykel. Jag vet jag klagar mycket, men my life sucks right now!



Home sweet home?

Sista dagen på lägret idag då! Det gick verkligen bra sista träningen och då ville jag fortsätta träna... Man då vare ju slut... Bra va? ;) Men det är nästan alltid så, nu är jag alltså hemma på heltid, snart ska jag städa mitt stökiga rum och sen bara vila och ta det lugnt?

Ica snart!

Hallå där! Näst sista dagen på lägret nurå! Känns skönt med tråkigt... Snart så ska jag och Paulina gå och handla och sen ska vi käka pizza!
Mina och Paulinas fötter... Visst är det en vacker bild? (a)
Kina 2011

Träffat släkten i Stockholm

Halloj! Idag är precis som dagarna innan förutom att jag skippade sista passet, åkte till Stockholm med my family och träffa farmor, faster och kussen. Vi käka på Lilla Tokyo (japanskmat) gott vare! Sängen snart!

tränatränaträna !

Tränat, tränat och tränat... Och massa skräpmat, även fast jag tränar så blir det väldigt mycket onyttigt. Jag är helt slut, på sista ispasset kunde jag inte göra nåt ordentligt, var nyss på ica med mamma och pappa, handlade mellamål som jag ska ha imorgon, måste verkligen sova. God natt!




jag är trööött!

Tränat hela dagen precis samma schema som igår (kommer ha det hela veckan) Jag är verkligen heeelt slut!När jag kom hem vid 6 så gick jag och la mig, somna direkt, hann inte ens ta av mig kofta eller jensen. Sen käka vi och snart ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, men just nu ser det inte bra ut. God natt!

Sådärja!

Första dagen på lägret avklarat då!


RSS 2.0