Jag är fattig nu..

Jag och Torun var i Västerås för inte så länge sen, så tänkte visa vad jag fick hem.

29/4 - 2013

Har inte gjort något speciellt det senaste dagarna, var ute och sprang med Torun i Gånsta i fredags. Idag så var jag och pratade om mitt sommarjobb - Blev inte som jag tänkt mig, men aja. Vid tolv träffade jag Torun och vi åt lunch, fixade lite små grejer på stan, hängde på konstgräset, har även var hos Lukas en snabbis. Nu har jag en fungerande mobil också!

26/4 - 2013

Träffade de här snyggingarna på kvällen. Åt thaimat, pratade och planerade inför valborg. Riktigt taggad nu! Jag såg verkligen inte kry ut på bilden...Men en kort sammanfattning på veckan, haft två muntliga redovisningar, tre nationella prov i svenska och ett matteprov. Så här kändes det när jag hade fått reda på att jag fått A på alla kriterier utom ett i svenska muntliga, vilket ledde till att jag bara kunde få högst ett B. Sen har jag typ lagt all träning åt sidan och det känns lite konstigt att gå från 9 träningar till inga alls...

20/4 - 2013

Här är några bilder från igår när vi firade Ellen.

19/4 - 2013

Freeeeeedag - Efter skolan gick jag, Torun och Linda till stan och fixa lite saker till imorgon. På kvällen träffade jag dessa snyggingar hos Isabelle, vi lagade tacos och snackade massor. Lite senare mötte vi upp Torun hos henne och satt där och snackade.
Verkligen glad att jag har er tjejer! 

18/4 - 2013

Skönt att veckan snart är slut, det jobbigaste var nog fysikprovet som vi hade idag. Annars då? Jo i torsdags byggde jag klar min fågelholk på teknikvetenskapen. Idag på idrotten fick vi välja att ha spinning eller löpa utomhus, jag var en utav väldigt få som valde att springa ute i spöregnet - Rätt skönt faktiskt, även fast det bara blev en 5-7 km runda.
Mitt peacemärke blev lite snett dock...

I used to know you so well...

Jag är så trött på svek, lögner och brutna löften - Du ser bara sämre ut när du står där, inte vet vad du ska säga när jag redan vet allt. Patetiskt. Men vet du vad som är mer patetiskt? Att jag förlåter dig varenda gång. Undrar egentligen hur många gånger jag har förlåtit dig för att jag inte vill förlora dig. Vet att du inte läser min blogg, det är därför jag skriver det här.
Men man brukar ju säga, om de inte går efter dig när du går ifrån, fortsätt gå. Så det är precis vad jag tänker göra. Fortsätta gå. I'm a slow walker, but I never walk back... 


13/4 - 2013

Vart och träffat några fina tjejer på stan idag, blev en fika och massor av snack.

12/4 - 2013

Hann inte uppdatera igår, men efter skolan gymmade jag. Sen tog jag mig till Torun och vid tio blev vi hämtade av Linda och drog ut till Sävsta. Kvällen i övrigt vart ganska bra.

Grattis Ellen!


10/3 och 11/3 - 2013

Hade simning med klassen igår. Sen en håla på sex timmar... Wooho, kunde åkt hem men istället så tvingade Lukas att komma till skolan och plugga fysik med mig. Här är en fin tatuering jag gjorde på honom #HKP
Första mjukglassen i år med mina två sötnosar

8/4 - 2013

Bläää har så mycket i skolan... Men det positiva är att min säsongen är slut och bara har fyspass, känns som jag har hur mycket fritid som helst, hahah i'm free! Nej men just nu sitter jag och pluggar fysik eftersom vi har prov på fredag och jag är fattar ingenting.

4/4 - 2013

Spenderat hela dagen med Wilma och Esmeralda, har haft det riktigt bra. Vart i ishallen mellan två till sex och haft mina sista ispass för säsongen, tråkigt men samtidigt skönt... 

3/4 - 2013

Idag har jag fått några små saker gjorda - Städat mitt rum, eftersom jag inte hade träning så var jag även ute och sprang. Kvällen spenderades med Torun och det blev riktigt bra.
Lukas och jag har lätt bästa humorn, borde skaffa serie och grejer.

2/4 - 2013

Fanny väckte mig bra tidigt för att hon ville åka till Västerås, haha söt... Fick med mig lite små saker hem, mest till sommaren dock. Annars har jag bara haft ett ispass idag.

Whatever we had, can we have it back?

Vaknade jag rätt sent, skönt att bara sova ut... Vart nere i ishallen och haft ispass och fys. Nu sitter jag bara i sängen, myser och dränker mig i musik. Urbanears, choklad, jordgubbar, ny tidning, knästrumpor, stor vit stickad tröja - Bästa känslan.


RSS 2.0