Today will be awesome!

Tagggggar sönder till ikväll! Ska snart ut, ska bara fixa mig lite och sååååå... 


Äntligen klar!

Drygt väder, det var rätt soligt ute så jag tänkte att jag kunde sätta upp studsmattan, men sen mitt i allt börjar det regna och sen hagla. Aja, jag satte upp den! Resultat:


Påskrace - Kastmaskin

Påskrace i skolan idag, blev inte nöjd med resultatet, och får inte mitt önskade slutbetyg denna termin. Men jag kan leva med det, för Robin var en überbra person att jobba med och det var riktigt kul, förutom att jag fick ett svullet finger... 

Kommer fortfarande ihåg från förra året. Om ni är nyfikna kan ni klicka här!

Soffpotatis [Mobil inlägg]

Sitter i Sannas soffa med Ellen och Lovisa... Fett sociala. Orkar inte mobilblogga, så skriver om dagen när jag kommer hem till datorn.

The awkward moment when I had a perfect day

...Och precis när man ska gå och lägga sig, ser att Tim och de har lagt ut en video på facebook där man ramlar och slår ihjäl sig.

27/3 - 2012

Kan inte sova så slänger in ett inlägg nu också, var med Josefin, Lovisa, Gustav och Isabelle på joar och kolla på showen sju till åtta. Men vi stannade till runt nio och sen drog jag hem. Innan så stack jag och Issa och köpte godis ;) Och mina kompisar säger ju att jag borde vara med i programmet Biggest loser eftersom jag äter hela tiden! 


Så himla söööööööt Esmeralda! 

Giget ;)

Har kollat på tv ett tag hemma nu, har haft en dryg dag i skolan... Kastar in ett kort blogg inlägg nu, för ska snart dra till Isabelle och sen ska vi fixa biljetter till ikväll, men vi hörs senare! 

26/3 - 2012

Vart i skolan, sen drog jag och Elin hem till mig. Imorgon åker Elin till Oman! Annars har jag bara tränat idag, snart blire käk. Här kommer en gamla bild på mig och Elin ;)


Jag kommer sakna dig gullunge! 

Gårdagen hos Frejzor

Igår hade jag, Freja, Ellen, Rebecka, Isabelle och Sanna tjockiskväll! Började kvällen med våfflor, sen körde ellen och issa moppe till donken och sen chips, godis och läsk. Sen träffade vi några lite snabbt ocskå. Men kan ju säga att alla minst vägde 5 kg extra när vi rulla därifrån... En super mysig och rolig kväll :D


24/3 - 2012

Vart i skolan i Stockholm, skrev ett speciellt kinesiskt prov (För folk utanför Kina). Käkade sushi och sen vidare till min fys i Enköping. Ska nu städa mitt rum, ta en dusch och göra allt som är ogjort! Lite senare så ska jag träffa tjejerna och vi ska ha värsta feeeeeeeeeeeeeeeeeeeta kvällen! 

23/3 - 2012

Hade en väldigt lugn dag i skolan, bortsett från när johan, johan och lukas bestämde sig för att köra kast med liten kines ;) efter skolan hade jag träning. Efter min träning köpte jag och pappa thaimat vid Fanna. Riktigt gott! Lite senare runt åtta stack träffade jag torun och sen var vi i Toruns lägenhet med några av oss tjejer och några andra.

Hej hopp center och plopp, kexchoklad är också gott!


Idag har jag haft fullt upp i skolan! Först hade vi hemkunskap, så nu har jag äntligen fått mitt betyg och är fettnöjd med allt! Tydligen så är jag bäst i hemkunskap i årskurs 9 (a). Sen hade jag två pass idrottslektioner för 6:or, det gick helt okej, väldigt stökigt. Men fick ett betyg jag var nöjd med där också! Efter skolan tränade jag ett pass is och ett balett. Nu är det dags att plugga SO - Hållbar utveckling. Är inte riktigt klar, men eftersom jag sänkt mitt SO betyg så känns det ändå rätt chill... 


Like a boss. Undrar vart man fått skillsen ifrån...

True story.


Dans

Hade vals och foxtrot på idrotten idag, inför balen... Sen efter skolan var jag hos Elin och sen hade jag tid hos Askungen och efter stack jag och Elin till Friskis och Svettis och tog ett dans pass. Så har haft dans hela dagen! Här är några riktig fina bilder jag tog idag (a)


Don't forget to smile!


This is what I call happiness.

17/3 - 2012

Ellen åkte hem för ett tag sen, jag har bara suttit vid datorn och tagit det lugnt, igår så träffade vi, elin, lukas, jonte och philip ett tag, sen träffa vi casper och dem ett tag också. Sen drog vi hem till mig. Nu ska jag gå och ta en dusch och sen gå ut ett tag, vi hörs!


Har inte lagt upp så många bilder på sistone och den enda bilden jag tog igår var när vi satt på solariumet och elin hade lila ögon ;)

Snabbt om gårdagen

Igår efter skolan drog jag hem till Elin och spelade monopol med henne och Becka. Sen käkade vi på Torino med Torun och sen drog vi till Sanny och träffade de andra! Lukas hade ju tagit hem min mobil så jag var typ sur halva kvällen men sen efter så var det riktigt kul faktiskt! Förutom när albin slog mig och jag slog issa :( Ikväll så ska jag förmodligen till Torun, men om jag inte kan få skjuts så kanske jag ska träffa några andra... Men det får vi väl se sen :)

- Bilder kanske kommer senare, tog med bexs mobil eftersom jag inte hade min under hela dagen...

Till er alla...


Getting things done.

Idag satt jag och tänkte på vad jag behöver få gjort, sen lång tid tillbaka. Jag säger alltid till mig själv att jag ska ut och ta en joggingrunda, städa mitt rum, köpa ny inredning, få reda på alla mina kläder, fixa det och osv. Men det blir aldrig gjort. Jag älskar när jag känner att jag verkligen har kämpat för något, jag blir så glad då!

Men ska köra tre pass imorgon: ett ispass, ett dans, ett fys och nu ska jag verkligen försöka få in joggingrundan någonstans. Kommer jag att lyckas?

I think the only reason people hold onto memories so tight is because memories are the only things that don’t change; when everybody else does…


Jag önskar jag var fem igen. Inget att frukta förutom att tappa bort mamma på Ica. Inget att bry sig om, perfekt exempel på när jag står mitt på en gata i London och petar i näsan, haha!

14/3 - 2012

Nationella i biologi idag, det gick sämst.. Skulle inte direkt förvåna mig om jag får ig på allt. Igår var jag hos Elin hela dagen, gjorde massa random grejer, bland annat "laga mat" och få stopp i vasken. Haha I love you! <3



Har var rikigt bra väder på senaste tiden nu! Det gillas stort!

Lugn helg.

Har helt enkelt inte orkat blogga. Idag har jag inte gjort något speciellt men igår:


Sen var var vi hos Elin ett tag och sen hos mig. Vid sju stack vi till Becka... Fatta gå från Enögla till Gröngarn, vi kunde inte fixa någon skjuts. Hos Becka bakade vi kladdkaka och massa grejer. Jag och Elin powernapa bort typ en och en halv timme i Beckas underbara säng (a)


Ojdå.

Bad i skolan idag, det gick väl okej, körde livräddning och några längder... Ska ha franska muntliga nationella imorgon, kommer gå bajs! Men annars så har jag vart på två träningar och så idag. Jag måste bara säga att jag har ätit ordenligt med jordgubbar varje dag sen i måndags! Lyx!



"Randomigaste" dagen...

Idag har vi haft 3 franska nationella prov. Jag gick sämst, hoppas på ett godkänt iaf!

Idag hade jag och Isabelle hade bestämt att vi skulle vara på stan. Men vi tog först bussen med becka, elin, isak och ville till bresse och ännu längre. Vi skulle egentligen till stan men "råka" åka ända dit (alla hade sagt att bussen skulle gå tillbaka samma väg) Men tydligen inte och då planerade jag och issa att hoppa av hos Isak och vara där istället, men busschaffören lät oss inte gå av... Awkward, aja tillslut kom vi till coop.

Issa "Han kommer kinappa oss och köra oss till Afghanistan!"

Kanske dags att tvätta sina converse?





Today!

Skolan idag har vart okej, vid tre vad jag ute och träna elin en snabbis, sen har jag tränat och nu är jag hemma.

3/3- 2012

Ellen, Becka och Sanna åkte för ett tag sen. Igår kväll var tjejerna och fabian och ville hos mig... Vi körde något dans spel på wii osv, sen blev det lite andra små saker med gustav och dem som jag inte orkar ta upp på bloggen.

Frukost på sängen + jordgubbar till alla, tack mamma!

2/3 - 2012

Är hemma med torun, vi har fixa lite och snart så ska vi till stan och träffa tjejerna. Sen kommer vi nog dra hem till mig och sen ut, vi får väl se vad som dyker upp.

Dagen och veckan lite kort.

Har inte bloggat ordentligt på ett bra tag nu! Vart i skolan idag, och vissa människor är bara tvungna att göra mitt liv till ett helvete. Jag kan inte lämna mina grejer någonstans innan de blir snodda. Papper, loggbok, mobil, smycken, gymnasieansökan, väska, nycklar. Jag kan inte ens bära det på mig utan att det blir taget. De har ställt om hela min mobil, jag vet inte vad som är vad längre och tydligen så är det okej att ta hem mina saker, och lämna tillbaka dem någon dag efter... fml.

Här är mina nya grymma ringar, som någon inte kunde låta bli att ta hem...


Under veckan har jag tränat, haft Svenska nationella muntliga, det gick sämst. Igår fikade jag med Ida och Felicia på stan, det var ett tag sen man träffade de. Imorgon kommer tjejerna till mig och vi ska ha det mys.


RSS 2.0