Schema för veckan och lite till...



Nerd..

Idag så använda jag min nerd glasse , då såg jag riktigt smart ut.. alla tog dom hela tiden så typ alla hade på sig dom utom jag.. Johan råkade nog ta hem de också (y) dessutom hade jag förnationella i engelska!

Extra note:
(Johan hade dem hela sommarlovet så han fick dem, det var ju så Schteek!)


västerås lite snabbt efter skolan..

idag har jag och paulina vart i västerås lite snabbt.. köpte:

Nerd glasses med bara vanligt glas.. (har redan i solbrillor) 89 kr - New Yorker

Grått linne 79 kr - Bik bok


tacktack (:

idag så fyller man år.. x'd tack för gratulationer på facebook!

wooho..

kul att alla säger att jorden går under den 21 maj... då man fyller 15 .__."

Pik Nik

på idrotten idag skulle vi springa 5 km. issa, becka och jag gjorde det på 26 min, vi typ gick halva vägen... efter idrotten drog vi tre ner till idrottshuset och böt om och så, sen drog vi till coop och köpte dricka och glass, vi satte oss ute vid någon random grässplätt och enligt issa hade vi Pik Nik så hon sa det till varje förbi passerande (:
Pik - Nik power!

nu så!

idag hade jag ''sovmorgon'' eftersom jag skulle till tandläkaren 10 så pallade jag inte gå till skolan innan, nu har jag iallafall tagit av tandställningen!

ÄNTLIGEN!

igår hämtade jag ut cykeln från cykelhörnan, hade ramlat med den igen.. har bara haft cykeln i en månad och redan lämnat in den två gånger! sen idag så var jag hos tandläkaren och fick reda på att jag skulle ta av tandställningen, de sa att det hade fullt upp men sen så såg de att de hade en tid redan imorgon.. så tandställningen åker imorgon!
ÄNTLIGEN! HEJDÅ TANDSTÄLLNING, HALLÅ FINA TÄNDER!

veckan lite snabbt

har inte bloggat på ett tag nu.. i skolan har det vart rätt lugnt, någon årskurs är i falun, snart åker några till england... vi har haft prov och besök av Mietek Grocher som överlevde andra världskriget. fett synd om honom ju.
tyckte ändå han var rätt cool  x'd
köpte faktiskt hans bok..

Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende...



Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en?
Jag vill bara ha tillbaks tiden med dej igen.


drar till felicia

jadu, idag så har man vart i stockholm lite snabbt, träffat sofia och linnea, annars har jag inte gjort något speciellt sofia skulle sen dra vidare till grönan med några det är ju premiär, jag kunde inte följa med skulle träffa felicia och stanna där över natten :d
puss :*

Inget kommer någonsin bli detsamma igen..


När jag kolla på dig förr, så stog du och log.
Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.
Du tittar förbi, som du aldrig någonsin känt mig.
Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker
inte mig, du varken ser eller hör.

smaart

idag tappade becka bort sin mobil i skolan, hon har vart orolig typ halva dan och letat, sagt till alla lärare och verkligen alla... :o sen efter hon har kommit hem så skriver hon på facebook att hon hade hittat den, att den låg gömd i hennes garderob... bra jobbat vännen :')

RSS 2.0