29/5 - 2013

Dagen började med en idrottslektion (Halva lektionen gick åt teori) Sen hade jag en fyra timmars håla, så passade på att äta ute med Becka och Ellen. Nu ska jag tillbringa resten av kvällen att plugga till matteprovet som ska skrivas imorgon. Önska mig lycka till!

Sommarlov? Ja tack!

Satt och kollade igenom massa sommriga bilder på datorn och jag kan säga att jag aldrig längtat efter sommarlov så mycket som jag gör nu. Har fortfarande kvar slutprov i matte, fysikprov, språksociologi insändare, Shakespeare teater som vi jobbar med på engelskan. Det här sommarlovet kommer inte vara som när jag gick på Kunskap, där man alltid kunde jobba och kände sig tvungen att jobba på loven - Gjorde nästan aldrig det heller, haha... Men det fanns ju alltid i baktanke som var otroligt jobbigt.

25/5 - 2013

Den här veckan gick rätt fort... I fredags skulle jag bara ha ett nationella, ändå så satt jag i skolan tills sju och skrev min labbrapport i fysik. Kastade i stort sett bort hela fredagen. Skulle egentligen grillat med tjejerna och sen på fest i Grillby. Men aja min lördag var bättre då jag träffade Ellen, Torun och Issa.

ESK mot Sirius

Har nyss kollat på DM-semi med Sebbe, Olle och Jonte.. Njaaa, gick ju inte så bra.
Det här är Jonte när han försöker vara cool...

22/5 - 2013

Det första jag ser när jag kommer hem från skolan är detta paket från min syster!
Tack 

17 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Äntligen så kom dagen, det kändes egentligen inget speciellt att bli 17, men som tur var tillbringade jag dagen med några av mina skönaste vänner som gjorde den mycket bättre!

Tack för alla gulliga blogginlägg, sms och andra gratulationer!
Och tack för tåran Ellen, Elin och Sanna 

I don't want to forgive. I want to forget.


För dagen jag blir 17...


Jag är verkligen sämst på att blogga...

Sommarlov om ungefär en månad då, läääääängtar! Hade engelska nationella idag och det gick väl inte så bra. Men det är riktigt skönt när alla prov och uppgifter bockas av en efter en. 
Snäll mamma som kom hem med jordgubbar till lilla mig

I can't wait for those chill ass summer nights..


10/5 - 2013


Poolhäng och grillning med mina tjejer.

Speak the truth, even if your voice shakes.


 Mötte upp tjejerna i kloserparken för middag och mys 

8/5 -2013


6/5 - 2013

Vädret de senaste dagarna har vart riktigt bra och så slutade jag tidigt idag, redan vid ett. Vid fyra tiden så satte jag och Ellen oss i hamnen och bara snackade, rätt skönt att prata ut. Några timmar senare mötte vi upp Sanna och köpte glass.

5/5 - 2013

Riktigt bra väder idag, så vi satt oss i hamnen och snackade.

4/5 - 2013

Spenderade lördagen med de absolut roligaste

VALBORG

Vad ska man säga? Alla vet nog att polisen kom till fjärdhundra. Det var bara efter jag vart där i typ två timmar, det var ju lite tråkigt men det en riktigt bra fest med sköna människor. Innan allt så träffades jag iaf tjejerna på stan, hade egentligen tänkt och ha picknick i parken men det tillät inte vädret så vi satt inne på cafe istället. Sen till Amanda, åt, lekte lekar och tillsist drog vi. Men jag skippade efterfesten och åkte hem lite tidigare. Själv anser jag att kvällen inte var så illa... Lite skogsteräng har väl ingen dött av?

RSS 2.0