30/3 - 2013


En otroligt bra dag i Uppsala med de fjolligaste jag känner ;)

ÄNTLIGEN LOV!

Hade ett rätt så jobbigt matteprov idag, en lektion blev inställd vilket jag är riktigt glad över, eftersom vi skulle ha muntlig redovisning. Har nyss vart och tränat och lite senare ska jag väl ut, fast dock är jag inte så taggad. Så vi får se hur kvällen blir.

25/3 - 2013

Skön dag i skolan, började 10:20 och slutade 11:45. Åt sallad på Wickmans och drog till Lukas och chillade... På kvällen körde jag två pass, känns riktigt bra även fast jag vart borta från isen i några veckor. Säsongen är snart slut också, så ska börja springa några gånger i veckan nu när det är så bra väder, hoppas det håller sig!  

23/3 - 2013

Gårdagen spenderade jag med Torun, jag är så sjukt glad att jag har dig, kan verkligen prata om allt med dig. Men just nu sitter jag och äter lite frukt. Ska kanske ner till Issa lite senare för att föra och sen får vi se vad kvällen leder.

GRATTIS EMIL!


Va god o glad och ät mycket kexchoklad! :D

17/3 - 2013

Min syrra och Viktor

14/3 - 2013

Har haft en riktigt lång men bra dag idag, innebandy innan skolan, skola, konståkning, pianolektion och vart barnvakt. Skönt med helg imorgon också! 

13/3 - 2013

Sitter och pluggar just nu... Haft sämsta dagen idag. Får hoppas på en bättre dag imorgon, förutom att jag blev en av de tio som inte längre har ett skåp i skolan, så jag kommer få våldgästa Lukas skåp tills de har renoverat klart. Kuuuuul...



Men ska typ lägga mig nu, ska upp halv sju för att jag ska spela innebandy innan skolan.
 

Du får inte vad du förtjänar, du får vad du tar.

Herro, vaknade rätt sent idag och har inte gjort något speciellt, typ suttit framför datorn. Jag mår faktiskt lite bättre nu och eftersom det är söndag så är ensam hemma - standard... Men aja, just nu sitter jag bara och väntar på skjuts till Emil.

9/3 - 2013

Idag skulle egentligen jag och mina vänner till Romme. Men nu är jag ändå rätt lättad över att jag tacka nej eftersom jag har gått och blivit förkyld... Planerar att bara ligga i sängen idag och kolla på serier, lite senare kommer nog bestis över också. 

7/3 - 2013

Har inte bloggat på ett tag, anledningen är att jag haft mycket i skolan. Så jag lovade mig själv att inte sitta vid datorn så mycket. Dock så höll ju inte det så bra... Men nu har jag redovisat svenskan, skrivit matteprov och imorgon ska jag lämna in engelskan. Så det känns som jag kommer få en ganska skön helg.

5/3 - 2013


1/3 - 2013


RSS 2.0