Taiwan here I come!

Nu drar jag till Arlanda -> Taiwan. Kommer vara borta i en månad och jag tror inte det kommer bli så många blogg inlägg. Jag vill verkligen inte åka, jag känner att jag kommer sakna alla så det gör ont i hjärtat. Men jag hoppas alla har det bra. Vi ses snart mina vänner!   

Ciao

Fjolligt men en del av mig

Som alla vet ÄLSKAR jag Hello Kitty! Har precis plockat undan Hello Kitty samlingen jag hade på min bokhylla sen 6 år tillbaka. Jag har nästan aldrig använt något eftersom jagvill spara det. Jag har mycket mer som jag inte visar nu eller hade på min bokhylla eftersom det inte fick plats. Men förra veckan när vi städade så kändes det som det var dags att ta ner allt och använda den ytan till andra saker. Men jag älskar fortfarande det lika mycket. Men jag kommer köpa färre saker från Sanrio eftersom jag egentligen inte behöver det...

Well the truth is... I don't think you deserve me

Vart med Sanna idag, hon hjälpte oss att fixa lite i trädgården. Sen så åkte vi och träffa Becka, Issa och Elin. Imorgon blir det Taiwan, jag kommer sakna alla så grym mycket. Jag vill inte åka känner jag nu.

Livet är allt bra lustigt...

Vart med Sanna, Elin och några andra idag, när jag skulle hem så var jag, Elin och Sebbe fett höga, stod mitt i en gata och åt jordnötsbågar i en timme och prata om livets mening, nej men gamla tider det. Men nu är jag äntligen hemma och sängen kallar, go'natt!

Fett höga på bt... Och grattis i efterskott Sebbe! :D

Myys

Har precis kollat på Alvin och gänget 3 med Elin och Sanna

Ååååh vad Theodore är underbart söt! 

I efterskott ♥ Love you


Och tack allihopa för igår kväll hos Sanna!

"Best friends" don't exist, do they?

Then, let’s be nothing i heard it lasts forever...


Liseberg 13/6 - 2012

Åkte sex på morgonen och kom hem fyra på morgonen. Satt i en buss 11 timmar. Men snacka om awesome dag med Freja, Elin, Torun, Sanna och Isabelle. Fattar inte själv att jag åkte Atmosfear och gick spökhuset, men sen hade jag ju väldigt mycket otur med flumrider och colorado. Jag och Elin körde lite helium också. Helt oförglömlig dag!

Ni skulle se va rädd Sanna blev när vi två åkte parisehjulet!


HEJDÅ NIAN!

Igår efter avslutningen så var jag med Elin och vi gjorde verkligen allt annat än att fixa oss till festen, sen körde vi en sista minuten, det var därför jag inte hann fixa mitt hår eller nåt...
Men aja, önskar att jag hade åkt tidigare än fyra igår för jag har verkligen sovt bort hela dagen känns det som, vakna vid typ tre. Men ikväll blir det nog bio med polarna. Vi hörs!

Skolavslutning

Fick inga bilder från avslutning, bara en av mig och Becka. Tack alla för blommorna alla!

Been there done that...



+    Springa i underkläder

Körde från halv nio till tio på stan, vi var rätt många från början som skulle köra men häften av de stack när de såg listan haha och så tillslut blev det tre lag med tre personer i varje. Vi tog sakerna ur studenternas poängjakt 2012, lite sådär wannabe you know... Det var grym kul i alla fall! Allt blev på film, men det är någon annan som har de, så ni får nöja er med de små bilderna jag hade ;)

Bildbomb 7/6 - 2012






BAAAAAL


Här är lite förberedelser från igår. Men nu ska jag dra till Elin och fixa mig med henne och Ellen! Sen kör vi bal och efterfest. Mer bilder och så kommer förmodligen imorgon :)

5/6 - 2012

Gick 12 km och paddlat med 9:orna idag ute i Bresse, ganska blev trött och blött!

4/6 - 2012

Ingen vanlig skoldag idag, har filmat med the best, en kort film som ska visas upp på balen. 

Min kväll blev:

Tjejern kom vid klockan sex och då lagade vi mat och käka tacos. Sen vid klockan nio så droppade det in lite annat folk. Det har var en riktigt trevlig och rolig kväll. Tack allihopa som var med och "tack" för alla fina facerapes... Nu har jag fixat lite och snart blir det sängen :)

This is how we "paxar" platser

Städar - Because jag inväntar guests.

Nej men annars har jag vart i Stockholm och skrivit ett prov, det gick helt okej. Man får hoppas på de bästa!

Grattis pappa!

Deadline i skolan idag, fick väldigt mycket gjort... Fett trött när jag kom hem, sov till typ fem och blev väckt av att Sanna skulle hem till mig och sen gjorde vi lite allt möjligt. Pappa fyller även år idag!

You are awesome dude!

RSS 2.0