28/7 - 2012

Vart med denna filuren hela dagen

Yesterday 27/7 - 2012

Var hos Amanda på tjejmiddag igår, väldigt mysigt... Lite senare drog ut till landet till Niklas på fest. Åkte taxi dit, men fick skjus hem på cykel från landet... Trevligt trevligt! Sov hos Sanna.

Så där lagom coooola

Har bara vart och grillat hos min moster idag sen träffa jag de flesta av tjejerna. Vi har snackat väldigt mycket och vi hade värsta planen att sabotera Lukas rum, men han kom hem... Så vi bestämde oss för att spela fotboll men han och hans kompisar istället, men jag drog tidigare. Känns sjukt skönt att vara hemma i Sverige och kunna träffa alla!
Känns värdelöst att jag inte kan ta några bilder och lägga ut pågrund av min mobil. Så ni får nöja er med den ända bilden som blev tagen idag... Och nej det är inte min hand;)

24/7 - 2012

Hälsade på Gustav idag i Uppsala med Sanna. Han var fortfarande samma gamla Gustav, med precis samma humor. Även om man inte kunde hålla tårarna tillbaka när man satt där. Tänker inte skriva mer om det, om ni undrar mer så tycker jag absolut att ni ska åka dit och besöka honom själva. Tror att han uppskattar besök just nu! Sen så var ute på landet och såg på när Victoria, Anna och några tatuera in ett kors till ett minne av familj, släkt och vänner, speciellt Linus. Lite senare drog vi till Lukas och sen hemmåt.
När vi skulle hälsa på Gustav andra gången så var vi tvugna att vänta lite, så vi gick in till stan och käka och sen satte vi oss i en park någon timme, och en liten konstig sak som hände var att en random gubbe bärde runt på en stol och satte sig brevid oss och ville prata och han tvinga mig att bjuda honom på godis och sen ba: Jag har skaffat en ny mobil. Och så tar han fram värsta gamla nokian... Vi var tvugna att fly :o

blääää

Stanna bara hemma och var sjuk...
Ni är säkert intresserad i bilderna jag tog i Taiwan. Men ni får vänta!

22/7 - 2012

Vart med Elin och Sanna hela dagen, hade planerat att besöka Gustav i Västerås men det blev inte av... Men vi planerar att åka imorgon istället och hoppas på det bästa :)

Back from Taiwan!

Hej det har hänt lite saker och så men nu är jag äntligen hemma från Taiwan (Kom hem 21 Juli) Vårt flyg blev fem timmar försenat... Så kom hem vid 11 på kvällen, och då hoppar Ellen och Sanna fram från ingenstans och börjar skrika. Tydligen hade de väntat på mig två timmar i kylan utanför mitt hus... Sen drog vi till Lukas. Hahha jag älskar er! 
Har massor att berätta om Taiwan osv, men det kommer om någon dag! 

RSS 2.0