The awkward moment 14


21/2 - 2012

Idag vaknade man elva av att Elin ringde. Jag, hon, becka och sanna åkte och käka, sen hem till Elin och sen vidare till min träning. Eftersom det är lov så har vi längre ispass och det gick inge bra alls, hoppas på bättre imorgon. Vi pratade om att vi skulle åka till Romme imorrn, men det blir nog inte av. Because sleeping in a bed at home is mainstream.

19/02 - 2012


Plugga, plugga och lite mer plugga...


14-2-12 = 0. Blir nog ingen alla hjärtans dag i år...


What would you do if you knew you couldn't fail?


Helgen



Dagen och helgens planer


Förnationella i svenska A idag

Det gick bajs, och så har min skola sämsta reglarna under nationella också. Vatten, juice, kaffe, macka och frukt... Sen måste man ju stanna resten av dagen. Men aja, vad hade man förväntat sig av kunskap.

Helgen

Har inte bloggat på länge, men i helgen har jag vart och kollat på Enecopia med tjejerna och några. Sov hos Sanna i lördags och sen på söndagen mer Enecopia. Lite synd att Athletic fc spöade esk totalt, med 4-0. Men de var sjukt bra och vann cupen. Kul att man fick spendera alla sina pengar på smink i helgen... Inga pengar kvar alls.

Athletic fc VS Enköping sk


Issa, för att du sparka mig när vi låg och sov...

Hemma nu.

Prov i skolan idag, sen träning. Sen träffade jag brudarna hos Isabelle, vi fixa oss och drog till Gustav. Träffa massa folk osv osv. När jag skulle hem märkte jag att någon hade snott mitt smink i min väska. När Ellen och jag skulle bli hämtade ser jag mitt puder ligga i grannarnas buskar. Så den som tog hela min sminkväska och tömde den får gärna lämna tillbaka den!


RSS 2.0