HAHAHA, jag dör.. xd

jag, issa och becka står vid kopiatorn i skolan. Becka börjar kopiera några papper, issa klickar på enter knappen så det kommer jättemånga då tar becka bort sitt papper och issa fortsätter klicka, så istället kommer det ut ett vitt papper..

issa - KOLLA! DET KOMMER UT VITT PAPPER OM MAN INTE HAR NÅGOT ATT KOPIERA.. då kan man ju få jättemånga vita papper utan att köpa!

jag och becka - är du dum eller? det är ju bara ett papper som går runt..
issa - aha, jag som tyckte jag var smart
jag och becka - ...
Isabelle du är härlig du.. :')

aj.

aj, har ont i hela kroppen.. fail av mig att ramla ner för trappen igår kväll, helt plötsligt så låg jag längst ner och jag bara låg där..

tjaaaarå!

nu ska jag dra ut till stan och träffa felicia.. ♥

vill ha sommar..

idag så har man var och grillat hos emil och emma, mysigt.. detta året första grillande, vi åt dessutom ute, shit vad kallt det var.

It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it


härligt..

vaknade, satt vid datorn, hjälpte mamma i trädgården. sen åkte mamma och pappa ut för att göra några ärenden, Paulina har åkt utomlands med några vänner. Huset för mig själv, musik med högsta volym. Går ut och hoppar studsmatta, mamma och pappa kommer hem och det första mamma gör när hon kliver ut ur bilen: ta emot! Hon kastar fram en glass, jag ligger i gräset och bara njuter av solen och mamma, pappa far iväg igen... typ shorts väder idag !

Underbart.. (y)

shopping i västerås.

idag så var man i västerås, syrran skulle kolla klänningar till studentbalen och studenten... jag köpte några plagg när vi ändå var där.
Jeans från JC - 599 kr
Kjol från HM - 199 kr
Leggins från Lindex - 99 kr
Topp från JC - 249 kr
Ganska nöjd med dagens köp ;)

you can always make me smile...


Pinsamt dåligt..


gårdagen hos vendela

Outfit: Vitt brottarlinne och svart midjekjol.
Vendela och Felicia
Tack för den fina kvällen flickor! §

Fix och sen vendela

Hej, idag så hag jag var inte Stockholm lite kort. Ska fixa mig snart och sedan åka hem till Vendela och fira henne med några andra, runt 20 stycken, det kommer bli kul :)

Stan med Becka

Idag så har jag och Becka vart på stan och försökt hitta något att köpa till Vendela som ska ha fest på lördag :) Vi var på stan ett bra tag innan vi kom på vad vi skulle köpa. På stan så träffade vi typ 10 personer som skulle på festen som var ute för att köpa present tillochmed Vendela var där.. Aja, ska fortsätta fixa och greja till imorgon..

Ny header, vad tycks?



RSS 2.0